fbpx

Nu is het JOUW tijd… Wij gaan je in 3 maanden helpen om in 2024 fit & gezond te worden!

  • Uitgeroepen tot de beste sportschool van Brabant
  • Meer dan 40+ groepslessen per week
  • Wij hebben de Full Body Workout (Milon Cirkel)
  • Een luxe sportschool – Sauna, Infrarood, Zonnebank én Fysio aanwezig
  • ‌‌Gegarandeerd altijd een Persoonlijke Coach of fysiotherapeut
  • ‌‌Huiselijke sfeer, koffie en thee gratis
team-fitness4all
Claim 1 week gratis

Welkom bij

Fitness4all Berghem

Het is gezellig, professioneel en door het brede aanbod van diensten bovenal een all-in club. In de fitness kun je vrij trainen of onder begeleiding van een trainer.  Er is een uitgebreid aanbod van groepslessen van meer dan 55 per week voor zowel jong, als oud. Voor wie een extra stok achter de deur nodig heeft, een specifiek doel heeft of het gewoon prettig vindt om extra begeleid te worden, bieden wij Personal Training.

Kom gezellig langs, je bent bij ons altijd van harte welkom voor een gratis proefles of een kop koffie!

Kom sporten bij

Fitness4all Berghem

7 dagen per week geopend

We zijn van maandag tot en met zondag geopend. Je kunt in je eigen tijd op elk moment van de dag binnenlopen zonder afspraak.

l

Persoonlijke trainingsplannen

Onze sportprofessionals staan altijd klaar om jou te helpen op het gebied van training en voeding. Maak een afspraak en ga aan de slag met jou individuele programma.

Ervaren sportinstructeurs

Dankzij onze ervaren trainers bent u zeker van de beste begeleiding op het gebied van opbouw conditie, gewichtsafname, spieropbouw en voedingsbegeleiding.

Z

Divers groepslesrooster

Fitness4all bied meer dan 40 groepslessen voor alle leeftijden. Onze instructeurs worden ieder kwartaal bijgeschoold om zo de lesstof up-to-date te houden.

Fitness

Fitness4all betekent ook echt fitness voor iedereen. Maak gebruik van de expertise van onze sportprofessionals en start met jou persoonlijke leefstijlverandering. Benieuwd naar onze fitnesszaal? Vraag hier je gratis weekpas aan.

Gratis weekpas aanvragen>

Groepslessen

Wij bieden meer dan 50 groepslessen per week. De instructeurs beschikken over de juiste opleiding en ze gaan ieder kwartaal op training om up to date te blijven? Het is altijd mogelijk om een groepsles uit te proberen. Meld je aan via de link.

Gratis proefles aanvragen>

Milon Cirkel

De Milon Cirkel is een volautomatische fitness-cirkel met toestellen waarop je afwisselend je uithoudingsvermogen en je spierkracht traint. In slechts 35 minuten heb je een complete work-out gedaan. Het is voor jong en oud dus kom snel proberen.

Meer informatie Milon aanvragen>

86

uur per week geopend

40

Groepslessen per week

l

60

uur begeleiding per week

20

verschillende instructeurs

Bekijk onze groepslessen

Bekijk hieronder een overzicht van het lesaanbod bij Fitness4all

Les mils - body pump

LesMills Bodypump

Bodypump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 45-60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van verschillende belangrijke compound krachtoefeningen.

Lees verder>

Bodycombat

LesMills Bodycombat

Bodycombat is een toffe high-energy workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker.

Lees verder>

Spinning

Spinning

Spinning is een populaire trainingsvorm waarbij je fietst op een spinningbike, een speciale hometrainer ontwikkeld voor spinning. In tegenstelling tot fietsen op een normale hometrainer zit je bij spinning in een sportievere houding. 

Lees verder>

HIIT-1005

Steps

Steps is een cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Basis steppen, net als een trap op en af lopen. Zo krijg je in no-time strakkere benen en billen. We wisselen ritme en flair af met atletische bewegingen om je hele lichaam te trainen.

Lees verder>

Cross4all

Cross4all

Cross4all is een dynamische manier van fitness met als doel fit, sterk en gezond te worden. De nadruk ligt op functionele lichaamsbewegingen zoals rennen, roeien, springen, zware objecten verplaatsen, klimmen, duwen en trekken.

Lees verder>

Bodycombat

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spieren tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Lees verder>

Kom jij sporten in de gezelligste sportschool van Berghem E.O!

Bij Fitness4all Berghem kun je 7 dagen per week terecht zonder afspraak!

Maandag t/m donderdag: 7:00 t/m 22:00

Vrijdag: 7:00 t/m 21:00

Zaterdag & zondag: 8:00 t/m 14:00

team-fitness4all
Claim 1 week gratis