fbpx

Wil jij lekker buiten sporten? 


NIEUW BOOTCAMP BERGHEM

  • Elke week meerde outdoor activiteiten
  • Fitness- en bootcamp lessen
  • ‌‌Gegarandeerd altijd een Persoonlijke Coach
  • Maak gebruik van al onze faciliteiten!
Bij Fitness4all Berghem kun je 7 dagen per week terecht zonder afspraak!

Welkom bij

Bootcamp Berghem

Wij zijn team fitness4all. Wij bieden buitensportlessen aan voor jong en oud. Met onze energie, passie en kunde maken wij van iedere les een beleving. Ook als het even wat minder gaat, als het regent, bloedheet of juist super koud is, staan wij er samen met jou. Vanuit ons eigen Fitnesspark willen we iedereen een positieve sportervaring geven en daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Sporten moet leuk en doelgericht zijn.
Bij Fitness4all fit komen mensen die op zoek zijn naar een duurzame manier om samen sterker, fitter, zelfverzekerder, strakker en/of slanker te worden. Voor elk doel, elke leeftijd en elk niveau kun jij bij ons terecht. Het maakt dus niet uit of je student, ondernemer, model, of (huis)moeder bent. Wij halen energie uit het verwezenlijken van jouw persoonlijke doelen.
Met meer dan 20 trainingen in de week is er altijd eentje die bij jou past. Ben je benieuwd? Kijk eens op ons rooster, hier kun je alle groepslessen terugvinden. Hopelijk zien we je snel op het Fitnesspark!

Altijd persoonlijke begeleiding aanwezig

Bij Fitness4all staat aandacht centraal. Wij zorgen ervoor dat er altijd iemand aanwezig is om jou te helpen met je vragen.

R

Een goede sfeer en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel

Naast sport is ook gezelligheid en sfeer een belangrijk onderdeel van Fitness4all. Wij vinden het belangrijk dat mensen met een glimlach naar buiten lopen.

7 dagen per week geopend

We zijn van maandag tot en met zondag geopend. Je kunt in je eigen tijd op elk moment van de dag binnenlopen zonder afspraak.

Persoonlijke training- en voedingsschema's

Onze sportprofessionals staan altijd klaar om jou te helpen op het gebied van training en voeding.

bootcamp berghem

Kom buiten sporten bij Bootcamp Berghem

“Samen sporten in de buitenlucht en ook nog een super gezellige sfeer”!

nodig is.

Wil jij meedoen met bootcamp Berghem?

Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het behalen van je gezondheidsdoel wordt. Plus er kunnen uiteindelijk fysieke klachten ontstaan. Ons team van professionele instructeurs en/of fysiotherapeuten nemen de tijd om naar je te luisteren en je verder te helpen naar een gezond en fit lichaam. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Claim 1 week gratis