fbpx

Nu is het JOUW tijd… Wij gaan je helpen om in 2023 fit & gezond te worden!

  • Jouw innovatieve 8 weken programma om Slanker en Fitter te worden!
  • In 40 minuten een Full Body Workout met de Milon Cirkel
  • Coaching in voeding en leefstijl
  • Een luxe sportschool – Sauna, Infrarood, Zonnebank én Fysio aanwezig
  • ‌‌Gegarandeerd altijd een Persoonlijke Coach
  • ‌‌Huiselijke sfeer, koffie en thee gratis
team-fitness4all

Claim 1 week gratis

Kom sporten bij Fitness4all

In onze sportschool in Berghem vind je fitness, Milon, groepslessen, personal training, medische fitness, fysiotherapie en wellness allemaal onder een dak.

Fitness

Fitness4all betekent ook echt fitness voor iedereen. Maak gebruik van de expertise van onze sportprofessionals en start met jou persoonlijke leefstijlverandering. Benieuwd naar onze fitnesszaal? Vraag hier je gratis weekpas aan.

Groepslessen

Wij bieden meer dan 50 groepslessen per week. De instructeurs beschikken over de juiste opleiding en ze gaan ieder kwartaal op training om up to date te blijven? Het is altijd mogelijk om een groepsles uit te proberen. Meld je aan via de link.

Milon Cirkel

De Milon Cirkel is een volautomatische fitness-cirkel met toestellen waarop je afwisselend je uithoudingsvermogen en je spierkracht traint. In slechts 35 minuten heb je een complete work-out gedaan. Het is voor jong en oud dus kom snel proberen.

Welkom bij

Fitness4all Berghem

Het is gezellig, professioneel en door het brede aanbod van diensten bovenal een all-in club. In de fitness kun je vrij trainen of onder begeleiding van een trainer.  Er is een uitgebreid aanbod van groepslessen van meer dan 55 per week voor zowel jong, als oud. Voor wie een extra stok achter de deur nodig heeft, een specifiek doel heeft of het gewoon prettig vindt om extra begeleid te worden, bieden wij Personal Training.

Kom gezellig langs, je bent bij ons altijd van harte welkom voor een gratis proefles of een kop koffie!

Altijd persoonlijke begeleiding aanwezig

Bij Fitness4all staat aandacht centraal. Wij zorgen ervoor dat er altijd iemand aanwezig is om jou te helpen met je vragen.

R

Een goede sfeer en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel

Naast sport is ook gezelligheid en sfeer een belangrijk onderdeel van Fitness4all. Wij vinden het belangrijk dat mensen met een glimlach naar buiten lopen.

7 dagen per week geopend

We zijn van maandag tot en met zondag geopend. Je kunt in je eigen tijd op elk moment van de dag binnenlopen zonder afspraak.

Persoonlijke training- en voedingsschema's

Onze sportprofessionals staan altijd klaar om jou te helpen op het gebied van training en voeding.

Maak direct vrijblijvend een afspraak 

Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het behalen van je gezondheidsdoel wordt. Plus er kunnen uiteindelijk fysieke klachten ontstaan. Ons team van professionele instructeurs en/of fysiotherapeuten nemen de tijd om naar je te luisteren en je verder te helpen naar een gezond en fit lichaam. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.